15 Nis 2021

ONLINE KONUŞMA TERAPİSİ

https://www.instagram.com/p/CJ5I5-9DnzN/?igshid=i3fw6r6g4vkr 

🌍🗣ONLINE KONUŞMA TERAPİSİ

🌍Profesyonel dil, konuşma ve ses bozuklukları hizmetinin internet üzerinden sunulmasıdır. 

🌍Online Konuşma Terapisi

 Pandemi, farklı şehir/ ülkede olma, fiziksel engel ya da tercihe bağlı olarak , yüz yüze konuşma terapisi alamayan bireylere yardımcı olur. 

🌍Artikülasyon/Fonolojik bozukluk,kekemelik, gecikmiş konuşma, ses bozukluğu, akıcılık bozukluğu,felç inme sonrası oluşan konuşma bozuklukları gibi bir çok terapiyi içerir.

📩Terapi için gerekli çalışma ve ödev materyalleri, email ya da whats up tan gönderilir. 

🌍Online terapi daha fazla insanın değerli bir hizmeti farklı bir şekilde almasının bir yoludur.

🌍Online Dil-Konuşma Terapisi için öncelikle terapistinizle ortak bir gün ve saat belirleyerek randevu oluşturmanız gerekiyor. 

Randevu saatinden önce, kullanılan uygulama ya da iletişim aracı üzerinden bağlantının kurulması seans sırasında yaşanacak olası aksamaların önüne geçecektir.Bu sayede terapi, bölünmeden verimli bir şekilde devam edebilir. Yüz yüze terapide olduğu gibi online terapide de sürecin nasıl ilerleyeceği ilk seans sonrası terapistle danışanın birlikte kararlaştırmasıyla belirlenir. Böylece online terapi süreci başlamış olur.

🌍Dil, Konuşma ve ses bozukluklukları açısından destek alma ihtiyacı hissettiğinizde, ancak çeşitli nedenlerle terapistinizin yanına gidemediğinizde ya da ortak bir zaman ayarlayamadığınız durumlarda online terapiye başvurabilirsiniz.

☎️ İletişim için: 0850 474 19 43

https://g.page/Diadil?gm

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder